Interior renovation of an existing suite for a new dental clinic. The new layout consists of a reception area, offices, consultation rooms, work room, operatory areas, x-ray and sterilization rooms, washroom, staff room, server room, and new entrance storefront vestibule. The building was fitted with new mechanical and electrical systems, as well as structural modifications to the existing roof to install new skylights. Also included were high-end finishes such as suspended wood panel ceilings, custom millwork, stone countertops, and tiling.

P214086 - MyProsthodontic_1_EXT6s
P214086 - MyProsthodontic_2_H13s
P214086 - MyProsthodontic_3_G7s
P214086 - MyProsthodontic_4_N5s
P214086 - MyProsthodontic_5_E7s+M8s
P214086 - MyProsthodontic_6_D5s
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
P214086 - MyProsthodontic_1_EXT6s
P214086 - MyProsthodontic_2_H13s
P214086 - MyProsthodontic_3_G7s
P214086 - MyProsthodontic_4_N5s
P214086 - MyProsthodontic_5_E7s+M8s
P214086 - MyProsthodontic_6_D5s
previous arrow
next arrow