Fit out of a newly created retail unit (from a previous contract) to create a bake shop. The new ground floor space included a front-of-house retail area and a production area. The renovated basement provided space for storage, a lunch room, washroom, and a locker room.

The fit-out of the space included mechanical and electrical work, and fire suppression systems, all to meet specifications required for food production areas. A new chimney for the bakery was installed through occupied offices on the floors above. The equipment was procured from Germany (by others) and included very large and heavy ovens and fridges. The basement ceiling was temporarily shored whilst the equipment was moved across the floor to its final location.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
previous arrownext arrow
Slider